LA CUINA DEL CABANYAL

LA CUINA DEL CABANYAL

I DELS POBLES MARINERS DE LA CIUTAT DE VALÈNCIA

BENS, FELIP / VILLALBA GALLART, MARISA

17,95 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad
Editorial:
DRASSANA
Año de edición:
2014
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-942860-9-4
Páginas:
152
Encuadernación:
Rústica
17,95 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad
Añadir a favoritos

En Million Dollar Baby, Morgan Freeman diu que pareix que hi ha gent irlandesa per totes bandes, o que voldria ser-ho per a explicar les simpaties que despertava la boxejadora Maggie Fitzgerald. També per totes bandes hi ha gent del Cabanyal o que diu tindre arrels en este poble mariner de València. Este és el motiu pel qual el present llibre donarà per a moltes interpretacions, perquè en cada casa on hi ha un cabanyaler pot fer-se un llibre de cuina distint En tot cas, algú havia de ser el primer en posar per escrit la gastronomia essencial i canònica de la València marítima. I ho han fet Marisa Villalba i Felip Bens. El Cabanyal va emergir de la mar i a vora mar varen créixer els seus fills, que transmeteren de generació en generació un ric patrimoni cultural. La del Cabanyal és una cuina popular, que naix de gent humil i treballadora. A sovint la necessitat incentiva la imaginació. És evident que, partint d una matèria primera senzilla i del peix més econòmic, els nostres avantpassats foren capaços de fer-nos hereus d un compendi gastronòmic extraordinari. En este llibre hem volgut arreplegar tots e

Artículos relacionados

  • QUIERO SER JAPONÉS
    ALBUERNE, PABLO
    El segundo libro de Gipsy Chef te hará enamorarte completamente de la gastronomía y las tradiciones del país japonés.GIPSY CHEF regresa con su segundo libro, una invitación a enamorarte de Japón sin remedio. Tabernas gloriosas en pueblecitos escondidos al pie del Monte Fuji, maestros septuagenarios que tempurizan cualquier cosa -¡hasta tus sueños!-, sake, tonkatsu y sushi celes...
    En stock

    24,95 €

  • RESERVA'T PER A LES POSTRES!
    CRUSELLAS CAPDEVILA, LLUC
    Les postres, els dolços, els pastissos, la xocolata... totes aquelles coses que ens fan tan feliços per. que, a la vegada, no valorem prou si són realment bones o no, si estan ben fetes o són plenes dÆadditius i conservants resultat dÆun procés industrial. És important saber reconèixer una bona materia prima, que hi hagi un procés creatiu i que l'elaboració sigui l'adequada. A ...
    En stock

    23,95 €

  • PAELLA LOVERS ENGLISH VERSION
    DAVID MONTERO
    Paella Lovers's book is a book of rice written by David Montero, also known on Instagram as @ricepaella, rice master and representative of the culture of the Valencian Paella, offers us a large part of her knowledge, illusion and passion for the stove and the paella in this book format. This book offers us extensive knowledge about one of the most basic but necessary materials...
    En stock

    18,90 €

  • DISFRUTA DE LA REPOSTERÍA
    OBREGÓN, ALMA
    Alma Obregón, repostera influencer, reúne en un nuevo libro sus trucos y su gran maestría para quitarte de una vez el miedo al dulce¿Quién no ha sentido reparo antes de hacer un dulce? ¿Por qué muchos cocinillas que se atreven con todo tienen pánico a preparar recetas reposteras? Este libro está pensado para perderle, de una vez por todas, el miedo a la repostería, y para disfr...
    En stock

    20,90 €

  • LA COCINA DE LA CANAL DE NAVARRÉS
    FERRER GARZÓN, AMALIA / PALLÁS VANACLOCHA, ENRIQUE
    La Canal de Navarrés fue tierra de moriscos, despoblada tras la expulsión de 1609. Con 709 km2 y una densidad de población, en Bicorp, Enguera o Millares, como la de Siberia, esta comarca es el gran desierto valenciano. Sus ásperas sierras y barrancos, y los difíciles accesos por caminos serpenteantes, la convirtieron en una gran desconocida, incluso para los propios valenciano...
    En stock

    21,95 €

  • GRAN LIBRO DE COCINA PARA LA FREIDORA DE AIRE, EL
    PASTER, EMILY
    Frituras deliciosas, como rollitos de primavera, pollo frito y carne empanada, para disfrutar sin remordimientos puesto que apenas precisan aceite. Ejemplos de que los mejores platos de todo el mundo, desde las Costillas de cerdo con salsa teriyaki y la Tilapia con costra de pacanas hasta los Pimientos rellenos a la siciliana y el Pollo General Tso, pueden hacerse en este apara...
    En stock

    11,95 €