RESERVA'T PER A LES POSTRES!

RESERVA'T PER A LES POSTRES!

CRUSELLAS CAPDEVILA, LLUC

23,95 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad
Editorial:
ARA LLIBRES
Año de edición:
2024
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-1173-055-6
Páginas:
208
Encuadernación:
Cartoné
23,95 €
IVA incluido
Consulta disponibilidad
Añadir a favoritos

Les postres, els dolços, els pastissos, la xocolata... totes aquelles coses que ens fan tan feliços per. que, a la vegada, no valorem prou si són realment bones o no, si estan ben fetes o són plenes dÆadditius i conservants resultat dÆun procés industrial. És important saber reconèixer una bona materia prima, que hi hagi un procés creatiu i que l'elaboració sigui l'adequada. A més, hem de saber quin és el preu just de la pastisseria i no pagar més del que toca. Un llibre per aprendre a valorar què mengem i com ho mengem. El Lluc Crusellas, el millor xocolater del món, ens explica la seva manera d'entendre la pastisseria, la casolana i la dels restaurants i ens dona les consells imprescindibles per dominar les tècniques bàsiques i poder preparar, de forma fàcil i ràpida els nostres dolços deixant de dependre de la producció industrial.

Artículos relacionados

  • GANADOR MASTERCHEF 12
    SHINE, RTVE
    Las mejores recetas de Ángela, ganadora de MasterChef 12.La ganadora de la duodécima temporada de MasterChef, el talent show culinario más famoso de la televisión, ha sido Ángela. Esta valenciana afincada en Madrid robó el corazón del jurado con su pasta a la vongole y ha ido coleccionando éxitos en su paso por el programa. Trabajadora, constante y competitiva, no solo ha conqu...
    En stock

    21,90 €

  • ALMUERZOS VALENCIANOS
    MARCO, VICENT
    Maravillas culinarias, leyendas fascinantes, guisados deliciosos y lugares donde las horas no pasan, sino que se quedan para siempre en el recuerdo. Este libro es una declaración de amor, casi de devoción y militancia, a un momento del día: la hora del almuerzo. Entre cacahuetes y olivas, bocadillos hasta los topes de todo lo que podamos imaginar, platos de casquería, verduras...
    En stock

    21,95 €

  • LA BIBLIA COCINA VEGANA
    CARRIÓN MOÑIZ, GLORIA
    La importancia de reducir el consumo de productos de origen animal es sabida por todo el mundo ya que estamos sobreexplotando el planeta. Aquí vas a encontrar las herramientas necesarias para poder reducir este consumo a favor de cuidar tanto a los animales como al medioambiente. En este libro vas a disfrutar de mis mejores recetas, las cuales se han ido construyendo a lo larg...
    En stock

    30,95 €

  • PICADES
    PARELLADA, RAMON
    Les receptes de padrines, mestresses i fondes Les picades han estat un tresor gelosament custodiat per les padrines que, arribat el moment, només el confiaven a les seves filles. Així és com ens han estat transmeses fins avui: el gran secret de la cuina catalana. Una cuina que té la seva ànima al rebost, on s'hi guarden les fulles de llorer, les cabeces d'all, les cebes, qu...
    En stock

    20,90 €

  • ENOMANIACOS
    Primera Guía de enoturismo de la Comunidad Valenciana. formato 'Moleskine' muy ilustrada, con mapas desplegables, perfecto para escapadas cortas. ...
    En stock

    14,96 €

  • YO ME LO PINTO, YO ME LO COMO
    CASTELLANO ZAPATER, QUIQUE
    En stock

    20,00 €